12570_new.png

Popis

Čistící roztok k proplachování stříhacích nožů k elekrickým nůžkám. Výrazně prodlužuje dobu mezi broušeními, dokonale čistí.
Používá se v průběhu a po skončení práce. Roztok vyplaví veškerou nečistotu mezi třecími plochami- srst, nečistoty, prach, písek.
V případě stříhání udržovaných psů stačí propláchnout po skončení pracovního dne. Pokud stříháme znečištěné zvíře, doporučujeme propláchnout po každém použití- nože proplachovat za chodu strojku několik vteřin.
Nenamáčejte celý srříhací nůž! Ponořte do roztoku jen stříhací ( třecí) plochu , - nože zůstanou čisté pro další použití. Není nutno osušovat, stačí otřít suchým hadříkem.
7 v 1- čistí, maže, desinfikuje, konzervuje-zabraňuje korozi, odplavuje chlupy, prach, špínu, obsahuje vitamín E, který působí a slouží jako chladivo.
V praktické nádobce se širokým hrdlem, možno proplachovat přímo v nádobce. Prach, písek a chlupy se po použití usadí na dně nádobky a emulze zůstává dále čistá pro další použití.

Stříhací nože jsou při pravidelném používání tohoto proplachovacího oleje déle ostré. Olej výrazně prodlužuje životnost stříhacích nožů a prodlužuje periodu mezi broušeními.

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Andis Emulze na čištění stříhacích nožů 488ml

(0x)
Čistící roztok k proplachování stříhacích nožů k elekrickým nůžkám. Výrazně prodlužuje životnost nože a dobu mezi broušeními, dokonale čistí. Čtěte více...
Výrobce
ANDIS
Kód
77U12570
EAN
040102125706
Hmotnost
0,15 kg
Dostupnost
Dočasně vyprodáno
Naše cena s DPH
350,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
289,26 Kč/ks